Mötesbokning hos Malmbron


Malmbron har sedan starten 2009 bokat över 110 000 kvalitativa möten. Alla bokningar är unika och anpassade efter uppdragsgivarens specifika behov och önskemål. Vi tar oss an alla uppdrag med samma höga ambition, stora som små! Våra mötesbokare är speciellt utbildade för att kunna leverera köpberedda kunder som har rätt förväntningar på det kommande mötet, helt efter era önskemål. Med vårt webbaserade bokningssystem skickar vi bokningsbekräftelser och påminnelser via SMS & mejl till såväl kunder som uppdragsgivare. Vi utför även anpassade marknadsundersökningar & kundundersökningar. Om ni önskar så tar vi fram och matchar kundunderlag, självklart får ni en utförlig rapport baserat på era ändamål.

Såhär jobbar vi

1. Uppstartsmöte

  Vi börjar alltid med ett möte tillsammans med vår uppdragsgivare, där enas vi om syfte och mål med aktiviteten.

2. Analys & research

Baserat på infon från uppstartsmötet med kunden i kombination med kundundersökningar, intervjuer med personal och linjechefer sammanställer vi ett förslag på upplägg som presenteras för uppdragsgivaren.

3. Genomförande

Vi startar mötesbokningen med vår välutbildade och kompetenta personal. Vi för en löpande dialog med våra uppdragsgivare för att hålla högsta kvalité.

4. Återkoppling

Efter avklarat uppdrag får uppdragsgivarna en fullständig rapport på utfört uppdrag och enligt önskemål. Vi tittar på utfall, kvalité samt bestämmer hur vi går vidare.

Vi på mötesbokningen

Hugo Gladysz

VD / Försäljning & Kundvård

0730-483751


Jessica Sjösteen

Personalansvarig

076-1886670


Bokade möten

110000

Över 110.000 kvalificerade och lönsamma kundmöten åt våra uppdragsgivare.

Aktiva projekt

350

Just nu bokar vi besök åt över 350 rådgivare runt om i hela Sverige.

Medarbetare

48

På Malmbron Bokings AB arbetar över 40 välutbildade mötesbokare och 8 duktiga administratörer uppdrag/projekt ledare.

År av erfarenhet

5

5 framgångsrika år med några av Sveriges största företag.
 • Mattias Björk
  Jag är mycket nöjd med vårat samarbete! Det blir fullt i kalendern, ofta med kunder som jag själv har haft svårt att boka in.
  Mattias Björk
  Swedbank, Smålandsstenar
 • Emmy Bennström
  Jag är verkligen supernöjd!  Ni är väldigt duktiga och har satt helt rätt förväntningar hos mina kunder.  
  Emmy Bennström
  Swedbank, Västerås

Några av våra kunder

Vi har ett långt och nära samarbete med många av Sveriges fristående sparbanker såväl som Swedbank, men vi anlitas av alltifrån mindre säljbolag till stora flygbolag, nedan följer några av de varumärken som anlitar Malmbron för att utveckla sin säljprocess och sina medarbetare.