Utbildning hos Malmbron


Malmbron har sedan starten 2009 erbjudit högkvalitativ säljutbildning, intressanta föreläsningar och energiska work-shops. Vi lutar oss mot sammanlagt över 50 års erfarenhet inom affärsdrivna organisationer såsom Eniro, European Directories och Shibstedt, men vi glömmer aldrig att det absolut viktigaste är att verkligen förstå varje ny uppdragsgivare och dennes utmaningar! Vi tror stenhårt på att metodik och struktur skapar goda vanor hos säljare och ledare, men vet att den egna mentala inställningen alltid segrar!

Såhär jobbar vi

1. Uppstartsmöte

  Vi börjar alltid med ett möte tillsammans med vår uppdragsgivare, där enas vi om syfte och mål med aktiviteten.

2. Analys & research

Baserat på infon från uppstartsmötet med kunden i kombination med kundundersökningar, intervjuer med personal och linjechefer sammanställer vi ett förslag på upplägg som presenteras för uppdragsgivaren.

3. Genomförande

I det här läget vet vi vad vi vill påverka och hur vi jobbar för att nå fram med budskapet, vi jobbar med verklighetsnära exempel och interagerar väldigt mycket med gruppen.

4. Återkoppling

Givet att vi alltid har ett tydligt mål i våra samarbeten så är det naturligt att vi har en tajt dialog med vår uppdragsgivare. Om kunden vill så hämtar vi aktivt in synpunkter och kommentarer från deltagarna

Vi som utbildar

Björn Widmark

VD / Utbildare

0766-362926


Ola Nordin

Partner / Utbildare

073-9895567


Anders Westring

Partner / Säljansvarig

0766-362910


Fredrik Almroth

Partner / Utbildare

0766-362911


 • Jens Harrysson
  Vi genomförde tillsammans med Malmbron ett omtag om vår säljprocess både intern och externt. Tillsammans skapade vi ett fantastiskt bra fundament. Tack Malmbron!
  Jens Harrysson
  VD Kalmarflyg, Blekingeflyg, Smålandsflyg
 • Ann Stenberg
  En oerhört inspirerande och givande eftermiddag. Säljmetodik och attityd och viljan att våga ta intiativ. En inspirationsdag helt enkelt.
  Ann Stenberg
  Rådgivare, Swedbank Väst
 • Sarah Kristiansen
  Efter utbildningen har jag utvecklats enormt, mina kundmöten är roligare och mer strukturerade, jag lärde mig saker jag direkt kunde implementera i mitt dagliga arbete
  Sarah Kristiansen
  Rådgivare, Sparbanken Alingsås
 • Maria Schade
  Malmbron och Anders Westring anlitar man om man vågar och vill utvecklas
  Maria Schade
  Kundservicechef, KSRR

Några av våra kunder

Vi har ett långt och nära samarbete med många av Sveriges fristående sparbanker såväl som Swedbank, men vi anlitas av alltifrån mindre säljbolag till stora flygbolag, nedan följer några av de varumärken som anlitar Malmbron för att utveckla sin säljprocess och sina medarbetare.