Ny partner – ny webb!
22 september, 2014
Ny ägare av Malmbron Boknings AB
21 juni, 2017

Uppdateringarna duggar tätt:)

Som ni märker så är det mycket att stå i som inte involverar uppdateringar på webben. Men här kommer en liten summering av vad Malmbron Utbildning har haft för sig den senaste tiden.

Efter några års deltagande i kick-offer och affärsdagar med relativt korta föreläsningar och utbildningsinsatser så ställde vi oss frågan; Är det verkligen på det här sättet vi kan hjälpa våra kunder att utvecklas på rätt sätt?

Svaret blev…troligen inte!?

Alltså behövde vi utveckla vårt erbjudande tillsammans med våra kunder! Det senaste två åren har vi jobbat tajt med ett antal affärsområden inom Swedbank och inte minst med några av de största fristående Sparbankerna i Sydväst för att hjälpa dem att utveckla sina kundmöten. Vi gör det i nära samarbetet med hela ledningsgruppen, vi gör det med kontinuitet och framförallt med ett stort engagemang från alla deltagare!

Varje enskilt projekt har inneburit sina egna utmaningar som vi självklart har lärt oss väldigt mycket av. Men sett till de resultat vi har skapat tillsammans med våra uppdragsgivare så kan vi lätt konstatera att vi gjorde en hel del vettiga antaganden när vi bestämde oss för att våga jobba helt annorlunda med våra kunder!